Assortiment

Voor groot en kein heeft patisserie Sjoeke een uitgebreid aanbod op basis van de beste ingrediënten en een ambachtelijke bereiding.

Foto’s van de producten bekijkt u door de naam van taart/gebak aan te klikken 

Sort By
Categorieën
Kleine taarten hebben een diameter van +/- 16 cm en zijn geschikt voor 6 personen; grote taarten hebben een diameter van +/- 22 cm en zijn geschikt voor 8 personen
Voor klein gebak is een minimum bestelling van 5 stuks per soort vereist en voor de mini's 8 stuks per soort.
Onze gateaux staan op een koekjesdeegbodem en zijn aan de zijkanten afgewerkt met slagroom en chocolade. De gateaux bevatten een vleugje likeur.
Onze gateaux staan op een koekjesdeegbodem en zijn aan de zijkanten afgewerkt met slagroom en chocolade. De gateaux bevatten een vleugje likeur.
Onze gateaux staan op een koekjesdeegbodem en zijn aan de zijkanten afgewerkt met slagroom en chocolade. De gateaux bevatten een vleugje likeur.
De standaardquiches hebben een diameter van 15 cm (voor 2 à 4 personen) maar daarnaast voorzien wij ook miniquiches met een diameter van 11 cm (voor 1 à 2 personen of als aperitiefhapje te verdelen) Ook perfect in diepvries te bewaren om nadien te genieten. Bereidingswijze: opwarmen in voorverwarmde oven op 180 °C gedurende 20 à 25 min
Tags
Cake
€2,75
vanaf 5 stuks per soort te bestellen
€13,50
rechthoekig (10 x 24 cm)
€2,75
vanaf 5 stuks per soort te bestellen
€14,50
rechthoekig (10 x 24 cm)
€2,75
vanaf 5 stuks per soort te bestellen
€14,50
rechthoekig (10 x 24 cm)
€2,50
vanaf 5 stuks per soort te bestellen
€12
rechthoekig (10 x 24 cm)
€2,75
vanaf 5 stuks per soort te bestellen
Taarten / Gebak
Kleine taarten hebben een diameter van +/- 16 cm en zijn geschikt voor 6 personen; grote taarten hebben een diameter van +/- 22 cm en zijn geschikt voor 8 personen
€18
Verleiding onder de vorm van een taart met koekjesdeegbodem, een laagje speculoos, zelfgemaakte appelmoes en een cheesecakevulling
€18
Pure verleiding onder de vorm van een lekkere koekjesdeegtaart met een bodempje speculoos, abrikoosmengsel en cheesecakevulling
€20
Amandelgebak met pecannoten, rozijntjes, gedroogde abrikozen en kokos
€20
Gebak van amandelbeslag, met appels, amandelschilfers en een toets kaneel. Heerlijk voor bij de koffie of chocomelk na een toffe herfstwandeling.
€18
Een lekkere cheesecake, anders samengesteld dan onze klassieke cheesecake, met koekjesdeegbodem en myrtilles .
€15/€20
Open Voor kriekentaart met latjes wordt 1 euro (kleine) respectievelijk 1,5 euro (grote) meerprijs gevraagd.
Biscuits
€27 /€35/€41
Vanillebiscuit met slagroom en overgoten met ganache
Gateaux vers fruit
Onze gateaux staan op een koekjesdeegbodem en zijn aan de zijkanten afgewerkt met slagroom en chocolade. De gateaux bevatten een vleugje likeur.
Gateaux banaan
Onze gateaux staan op een koekjesdeegbodem en zijn aan de zijkanten afgewerkt met slagroom en chocolade. De gateaux bevatten een vleugje likeur.
Gateau Aardbei
Onze gateaux staan op een koekjesdeegbodem en zijn aan de zijkanten afgewerkt met slagroom en chocolade. De gateaux bevatten een vleugje likeur.
Quiches
De standaardquiches hebben een diameter van 15 cm (voor 2 à 4 personen) maar daarnaast voorzien wij ook miniquiches met een diameter van 11 cm (voor 1 à 2 personen of als aperitiefhapje te verdelen) Ook perfect in diepvries te bewaren om nadien te genieten. Bereidingswijze: opwarmen in voorverwarmde oven op 180 °C gedurende 20 à 25 min
€18,50
Een quiche met ragù (soort bolognaisesaus) en grana padano. De américain die wij voor deze quiche gebruiken, komt van bij 't Silsomhof  in Erps-Kwerps. In koeling te bewaren.
€17,50
Quiche met bloemkool en gekaramelliseerde ui. Andere ingrediënten:  ei, room, suiker, aceto balsamico, honing, mosterd, nootmuskaat, peper, zout, tijm, gouda, bloem, boter, provencaalse kruiden
€18,50
Quiche met bloemkool, gekaramelliseerde ui en spek. Andere ingrediënten:  ei, room, suiker, aceto balsamico, honing, mosterd, nootmuskaat, peper, zout, tijm, gouda, bloem, boter, provencaalse kruiden
€18
Quiche met prei, spek van bij Duroc De Riegel  en brie. In koeling te bewaren.  
€17
Een quiche met gekookte hamblokjes van bij Duroc De Riegel, paprika, courgette en belegen kaas. Meer info Duroc De Riegel  
€18,50
Een quiche met witloof en rundsvlees, afgewerkt met een laagje brie. De américain die wij voor deze quiche gebruiken, komt van bij 't Silsomhof  in Erps-Kwerps. Het witloof komt eveneens van bij lokale producenten zoals Rudi Van Hamme uit Erps-Kwerps. In koeling te bewaren.
€18,5
Een quiche met witloof en spek, afgewerkt met een brielaagje. Het spek komt van bij Duroc De Riegel uit Kortenaken en ook  het witloof halen wij bij lokale producenten zoals Rudi Van Hamme uit Erps-Kwerps. Meer info Duroc De Riegel In koeling bewaren
€17,50
Een vegetarische quiche met venkel, wortel en gember van bij Wriemeling (voor zover voorradig).   In koeling bewaren Bereiding: opwarmen in voorverwarmde oven op 180° C gedurende 20-25 minuten.
€19
Vegetarische quiche met paprika, courgette en mozzarella van 17 cm diameter (voor 2 à 4 personen). Kruiding: zout, peper, oregano, Provençaalse kruiden. In koeling bewaren (4 - 7°C) Bereidingswijze: opwarmen in voorverwarmde oven op 180° C gedurende 20 à 25 minuten
€11
Smaakvolle quiche met courgette, zwarte olijven en geitenkaas van 11 cm diameter. Ook ideaal als aperitiefhapje (quiche in acht verdeeld). Kruiding: peper en zout, rozemarijn. In koeling te bewaren (4-7°C) Bereidingswijze: opwarmen in voorverwarmde oven op 180°C gedurende 20 à 25 minuten
€17.50
Smaakvolle quiche met courgette, zwarte olijven en geitenkaas. Ook ideaal bij het aperitief. Kruiding: peper en zout, rozemarijn. In koeling te bewaren. Onze quiches worden vers gemaakt en zijn dan ook perfect om ingevrozen te worden om er op een later moment van te genieten. Bereiding: opwarmen in voorverwarmde oven op 180 °C gedurende 20 à 25 minuten.