Bestellen bij lokale producenten

In augustus 2017 sloten wij aan bij de buurderij in Kortenberg met een eerste verkoop via dit platform op 7 september 2017. De buurderijverantwoordelijke startte op 10 november 2018 met een tweede buurderij in Tervuren, waar wij ook deelnemen:  https://www.facebook.com/buurderijtervuren/posts/490118004730246

Kosteloos aansluiten bij een buurderij doe je hier: https://boerenenburen.be/nl-BE/login

 

Momenteel is onze deelname aan de buurderijen opgeschort door tijdelijke sluiting buurderij in Kortenberg (beslissing gemeente omwille van coronamaatregelen) en eigen beslissing tijdelijk niet deel te nemen aan de buurderij in Tervuren (omwille moeilijkere toepasbaarheid maatregelen corona). Zodra wij terug aan de buurderijen deelnemen verneemt u het ook hier.

Wenst u meer informatie over de werking van een buurderij, neem dan even volgend artikel door: wat is een buurderij, hoe verloopt de werking?

 

Wij geloven ten volle in dit concept van de buurderijen – meer info op www.boerenenburen.be – en zullen op termijn zoeken naar verdere samenwerking met lokale producenten uit Kortenberg en omstreken. Alle suggesties, tips in die zin zijn welkom.

Bestellingen voor de buurderij kunnen gedaan worden op voormeld platform tot dinsdag middernacht en de bestellingen kunnen vervolgens opgehaald worden donderdagavond van 17u30 tot 19u in Kortenberg (Everberg), Annonciadenstraat 21 (of in het afhaalpunt in Winksele) en van 19u30 tot 20u30 in Tervuren, Klarastraat 2

Wil je een bestelling doen voor een andere dag of donderdagmorgen, kan je natuurlijk rechtstreeks bij ons bestellen op info@sjoekepatisserie.be of 0499865365.