Evenementen

Voorlopig geen verdere activiteiten gepland

 


Buurderij Tervuren 14 januari 2021 – publiciteit Bolt in coronatijd (13/3/20 – …)

buurderij tervuren 14 jan 21

 


Vanaf september 2019 kan u bij ons ook terecht voor quiches!


Naast onze wekelijkse deelname aan de buurderij in Everberg (Kortenberg), starten wij vanaf 10 november 2018 ook in de nieuwe Buurderij Tervuren: deze zal wekelijks plaatsvinden op donderdag van 19u30 tot 20u30. De Buurderij in Tervuren wordt feestelijk geopend op zaterdag 10 november. Alle info kan u volgen op de FBpagina van deze buurderij: @buurderijtervuren of beter maak je meteen (gratis) lid van deze buurderij: bestelpagina buurderij


Donderdag 22 maart 2018 zijn ook wij van de partij op de Lente-proeverij van de buurderij Kortenberg in de parochiezaal in Everberg: wij voorzien proevertjes, en u kan ter plaatse ook een stuk cheesecake (€4) of een volledige cheesecake  (€15,50) kopen, zolang de voorraad strekt. Daarnaast is dit een unieke gelegenheid om kennis te maken met de verschillende producenten van de buurderij, en onze buurderijverantwoordelijke heeft ook de aanwezigheid van een foodtruck geregeld. Indien u zeker wil zijn van uw taartje kan u natuurlijk ook al een bestelling plaatsen voor dit evenement via http://www.boerenenburen.be .

cheesecake


Sinds augustus 2017 zijn wij leverancier bij de Buurderij Kortenberg en kan u daar wekelijks (donderdag van 17u30 tot 19u) de bestellingen afhalen die u via de website www.boerenenburen.be  geplaatst heeft.

buurderij

 


Op zondag 16 oktober 2016 trof je ons aan op de Eerste Wereldfeesten in het GC Colomba te Kortenberg van 13u30 tot 18u. De wereldmarkt kon rekenen op veel bezoekers en er was een grote interesse voor onze nieuwe zaak.

www.gros-kortenberg.be

www.facebook.com/GROS.Kortenberg/

wereldmarkt

 


Op zondag 28 augustus 2016 namen we deel aan de 3e editie van de Schoonaerde feesten (Weebroekweg 8A Erps-Kwerps).

schoonaerdefeesten_logo[1]