Wie zijn wij?

sjoeke2Achter Sjoeke Patisserie staan Veerle Vandereet en Kristoff Aesseloos: beiden op zoek naar een leuke uitdaging naast de hoofdwerkzaamheid, verzot op lekkere dingen en gepassioneerd door het bakken, wat eind 2015 uitmondde in de oprichting van ‘Sjoeke Patisserie’, een huiselijke ambachtelijke bakkerij.

Veerle kan terugblikken op een ruime ervaring als dochter van een banketbakker, en schoolde zich de laatste jaren bij in de stiel.

Kristoff was op zijn vijftiende al bezig met bakken en behaalde begin 2016 het getuigschrift ‘Brood- en banketbakker’, de eerste stap om zijn bakcapaciteiten voor een ruimer publiek open te stellen.

Wij hopen dat onze patisserie en quiches voor vele gelukkige momenten zullen zorgen, en wij nemen alle tips met plezier in ontvangst om onze producten en service nog te verbeteren!

Veerle en Kristoff

 

Lovend over onze producten? Laat het zeker weten via Facebook of plaats een review op onze googlepagina. Wij lezen graag mee.