BESTELLEN?


Dit kan telefonisch (0499/865 365) of per mail (info@sjoekepatisserie.be). Bestellingen dienen minstens drie dagen voor leverdatum te worden geplaatst.
Bestellingen voor een dessertenbuffet vragen meer planning/werk en daarom dienen deze minstens tien dagen voor de leverdatum geplaatst te worden.
Opgelet: de bestelling is pas definitief na aanvaarding door Sjoeke Patisserie!

Omdat wij onze zaak bewust klein willen houden - wij nemen deze activiteit op in bijberoep en kunnen dus maar een beperkt aantal bestellingen aannemen - en steeds zo vers mogelijke eindproducten willen leveren, kopen wij onze ingrediënten in functie van de geplaatste bestellingen. Zeker voor de fruittaarten met vers fruit wordt gevraagd tijdig te bestellen omdat deze redelijk wat tijd in onze planning innemen.


Het tijdstip en de plaats van levering wordt vastgelegd bij de plaatsing van de bestelling. Wij leveren (gratis) in Kortenberg, Herent, Bertem, Tervuren, Zaventem, Steenokkerzeel en Kampenhout met al hun deelgemeenten.

 

Betaling

Bevestigde bestellingen dienen steeds cash of via betaalapp te worden betaald op de plaats en het tijdstip van levering.

Indien cash betaling niet mogelijk is, dient het verschuldigde bedrag voorafgaandelijk te worden gestort op rekeningnummer BE67 0017 8637 0487.